• Vrolijk kerstfeest met een 'kerstcadeautje' πŸŽ„πŸŽ

• Namens de Handbalvereniging Beilen wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en hopelijk weer een sportief 2022!

Het is ook dit jaar geen gemakkelijk jaar geworden en ook nu zitten we aan het einde van het jaar weer met zijn allen thuis. We hopen dan ook dat iedereen in goede gezondheid verkeert en ook zo blijft natuurlijk. En voor diegene die dat niet zijn, heel veel beterschap en sterkte gewenst.

Omdat ook nu weer de handbal stil ligt, willen we met kerst ook vanuit de vereniging onze leden een steuntje in de rug geven in deze zware en bijzonder tijden. Daarom zal er voor de maand december geen contributie geΓ―nd worden.

Hopelijk mogen we snel weer gaan sporten, wat gezond en goed is voor iedereenπŸ’ͺπŸ€Ύβ€β™€οΈ Tot volgend jaar allemaal!

Met sportieve groet,

Het bestuur van H.V. Beilen