• verslag 23jan2020

  • Donderdagavond 23 januari vond de 1ste wedstrijd van 2020 plaats.
    De tegenstander uit Oosterhesselen kwam met een deels andere selectie aan in Beilen. Met dit zien zagen de dames hogere kansen op de 1ste winst. Wel hadden we zelf een magere bezetting. Met slechts 2 wissels betekende dit een conditie test voor sommigen.
    Na een stoeve start met regelmatig balverlies stonden de dames vlot achter met 2 – 0. Hierna herpakten de dames zich en trokken de stand gelijk. In een gelijk opgaande eerste helft ging HVZ/Vivendi aan de leiding na 25 minuten spelen (3-6).
    Vol energie speelden de dames de 2de helft. In een hoger tempo spelend kwam het beste boven. De tegenstander was dit niet gewend en liep achter de feiten aan. Doelpunten werden achterelkaar gemaakt en bracht de spanning terug. In de verdediging werd de tegenstander feller aangepakt. Soms met een overtreding dat een penalty tegen opleverde. Met klasse keeperswerk werden de 1ste 2 penalties tegengehouden. Imponerend werd zelfs de 3de penalty makkelijk gekeerd. Helaas kwamen we de laatste minuten niet meer tot scoren en was een verliespartij een feit. Eindstand 6-11.