• H.V. Beilen doet mee met de Grote Clubactie πŸ†

  De grote clubactie is weer begonnen en dat bekent dat we weer loten gaan verkopen. Voor elk verkocht lot van €3,00 gaat er €2,40 naar de vereniging. Dat is 80% wat naar de clubkas gaat, wat wij als vereniging natuurlijk goed kunnen gebruiken. Door de extra opbrengsten kunnen we bijvoorbeeld nieuwe trainingsmateriaal kopen, maar ook leuek activiteiten organiseren. 

 • Zaterdag 23 september start de 51ste editie van de Grote Clubactie

  Dit jaar doet H.V. Beilen weer mee met de grote clubactie. We willen graag € 1.500,- ophalen zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan de seizoenafsluiting, pretparkuitje, kamp voor de jeugd, filmavond, olliebollentoernooi en andere leuke activiteiten. We doen dit zodat jullie met nog meer plezier gaan handballen.

 • Scan de QR-code πŸ“·

  Er zijn twee QR-codes:  

  1. Die van de vereniging (zie hieronder)
  2. Die van de verkoper

  De vereninging heeft een eigen QR-code waar de koper op de verkooppagina van de vereniging komt. Hier kan de koper nog een jeugdlid (verkoper) selecteren zodat het jeugdlid meer loten op zijn/haar naam verkoopt.

  Daarnaast heeft elke verkoper een eigen persoonlijker verkooppagina. Als de koper de QR-code scant op het boekje van de verkoper met de camera van zijn telefoon, dan wordt de koper doorverwezen naar deze unieke verkooppagina.

 • Liever via een verkoopboekje d.m.v. een machtiging loten kopen? Dat kan natuurlijk ook. De volle boekjes mogen door de jeugdleden ingeleverd worden bij Hilda Steen (TC Voorzitter). Maar ook nieuwe boekjes zijn op te halen bij haar. Je kan de boekjes inleveren en ophalen op het onderstaand adres:

  🏠De Hultinge 25 in Beilen

  Voor vragen over de verkoop van de loten kun je terecht bij onze penningmeester via:
  πŸ“§penningmeester@hvbeilen.nl

  De lotenverkoop stopt op zondag 12 november 2022 om 23:59, dus uiterlijk vrijdag 10 november moeten de boekjes ingeleverd worden. Anders kunnen ze niet meer op tijd worden ingevoerd!

 • Speciale actie voor onze jeugdleden πŸ†

  Voorgaande jaren is gebleken dat we topverkopers onder onze jeugdleden hebben zitten. Elk jeugdlid heeft een verkoopboekje gekregen voorzien van een unieke QR-code waarmee familieleden, vrienden, kennissen en buren op hun persoonlijke verkooppagina terecht komen. Op hun persoonlijke pagina kunnen ze de lotenmeter bekijken en verschillende badges verdienen. En natuurlijk worden de 3 beste verkopers extra in het zonnetje gezet. Maar daarnaast heeft de Grote Clubactie ook allerlei winacties. Nieuwsgierig? Kijk dan op clubactie.nl/winacties. We zijn benieuwd wie dit jaar onze topverkopers zullen zijn.

  We hopen dat ieder clublid 2 Γ  3 loten aanschaft om ons doel van € 1.500,- voor de clubkas te realiseren. Doe dus mee! En zet je in voor de clubπŸ’ͺ