• Grote Clubactie

De grote clubactie is weer begonnen en dat bekent dat we weer loten gaan verkopen. Voor elk verkocht lot van €3,00 gaat er €2,40 naar de vereniging. Dat is 80% wat naar de clubkas gaat, wat wij als vereniging natuurlijk goed kunnen gebruiken. Door de extra opbrengsten kunnen we bijvoorbeeld nieuwe trainingsmateriaal kopen, maar ook leuek activiteiten organiseren.

• Zaterdag 24 september start de 50ste editie van de Grote Clubactie

Dit jaar doet H.V. Beilen weer mee met de grote clubactie. We willen graag € 1.500,- ophalen zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan de seizoenafsluiting, Rpetparkuitje, kamp voor de jeugd, filmavond, olliebollentoernooi en andere leuke activiteiten. We doen dit zodat jullie met nog meer plezier gaan handballen.

• Koop je loten online via de QR code

Wil je direct online je loten kopen? Scan dan de QR-code (of klik hier) zodat je automatisch op de pagina van H.V. Beilen terecht komt.

• Als je je eigen naam als verkoper selecteert laat je gelijk zien dat jij al loten gekocht hebt. Je kunt selecteren op voornaam in combinatie met de eerste letter van je achternaam. In verband met de privacy van onze leden staan niet jullie volledige namen in het systeem. Het lotnummer komt op je bankafschrift te staan. Ieder lid ontvangt een mail met daarin zijn/haar persoonlijke QR-code. Dit maakt het nog eenvoudiger om een lot aan te schaffen.

Liever via een verkoopboekje d.m.v. een machtiging loten kopen? Dat kan natuurlijk ook.

De volle boekjes mogen door de jeugdleden ingeleverd worden bij Hilda Steen (TC Voorzitter). Maar ook nieuwe boekjes zijn op te halen bij haar. Je kan de boekjes inleveren en ophalen op het onderstaand adres:

🏠De Hultinge 25 in Beilen

Voor vragen over de verkoop van de loten kun je terecht bij onze penningmeester via:
    πŸ“§penningmeester@hvbeilen.nl

De lotenverkoop stopt op zondag 20 november 2022 om 23:59, dus uiterlijk vrijdag 18 november moeten de boekjes ingeleverd worden. Anders kunnen ze niet meer op tijd worden ingevoerd!

• Speciale actie voor onze jeugdleden

Voorgaande jaren is gebleken dat we topverkopers onder onze jeugdleden hebben zitten. Elk jeugdlid heeft een verkoopboekje gekregen voorzien van een unieke QR-code waarmee familieleden, vrienden, kennissen en buren op hun persoonlijke verkooppagina terecht komen. Op hun persoonlijke pagina kunnen ze de lotenmeter bekijken en verschillende badges verdienen. En natuurlijk worden de 3 beste verkopers extra in het zonnetje gezet. Maar daarnaast heeft de Grote Clubactie ook allerlei winacties omdat het de 50ste editie is. Nieuwsgierig? Kijk dan op clubactie.nl/winacties. We zijn benieuwd wie dit jaar onze topverkopers zullen zijn.

We hopen dat ieder clublid 2 Γ  3 loten aanschaft om ons doel van € 1.500,- voor de clubkas te realiseren. Doe dus mee! En zet je in voor de clubπŸ’ͺ