• Het afscheid van Jan Drenth ( 1948 - 2020 )

18 jun 2020 Beheerder
  • Met veel verdriet moeten wij mededelen dat Jan Drenth afgelopen dinsdag plotseling is overleden. Jan gaf het afgelopen jaar aan meerdere teams van onze vereniging training en was altijd aanwezig bij activiteiten en wedstrijden. Hij was actief betrokken en bood altijd hulp daar waar nodig was.

Jan was een echte sportliefhebber en was dan ook bij meerdere verenigingen actief. Naast onze vereniging was Jan nog trainer bij Handbalvereniging Exito en is jaren lang actief geweest bij Tennisclub Smalhorst.

Aankomende maandag 22-06-2020 rond 10:00 zal Jan naar het crematorium worden gereden. Vanaf zijn huis zal hij langs het tennispark komen. Het wordt door de familie gewaardeerd als er bekenden/leden langs de Sportlaan staan. Vanaf 09:30 kan er verzameld worden bij de parkeerplaats bij TC Smalhorst. Vanaf daar kan iedereen zich met 1,5 meter afstand verspreiden over de Sportlaan. Het initiatief komt van TC Smalhorst, waarvan hun leden ook aanwezig zullen zijn.

Wij willen Janny en de familie & vrienden van Jan condoleren en heel veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden van HV Beilen