• 30-10-2022, E1 laat felheid zien

  • Peter begon op het doel en meteen in de eerste twee minuten kwamen er twee aanvallen vanuit HV Actief die hij niet kon tegenhouden. Hierdoor stond de wedstrijd ook meteen duidelijk 'aan'. HV Actief verdedigde sterk maar erg fysiek, waardoor er ook gelijk irritatie ontstond bij het Beiler jeugdteam. Tegelijkertijd zorgde dit ook voor meer felheid bij de E1 en lieten ze prachtig samenspel zien. Sarah had de smaak goed te pakken en ging regelmatig de aanval in. Ook Bjorn manoeuvreerde zich tussen de tegenpartij door, maar werd vervelend omgeduwd en moest geblesseerd het veld verlaten. HV Actief maakte hun naam waar, en scoorde achter elkaar door. Nordin had zich al eerder van de aanvallende kant laten zien en uiteindelijk bezorgde hij het team het eerste doelpunt waardoor de ruststand 11-1 werd.

    Door de blessure van Bjorn ging hij de tweede helft het doel verdedigen. De E1 speelde ondanks het felle spel van Actief een goede wedstrijd. Veel overspel en verschillende aanvallen. Direct ging in de tweede helft Noor in de aanval maar deze werd onderschept door de keeper. Peter en Zoƫ wisten zich toch regelmatig door de verdediging te begeven maar een doelpunt bleef uit. Tim speelde regelmatig over waardoor Tosca ook de aanval in kon. Bjorn hield veel ballen uit het doel. Door een oplettende Sarah en Nordin lukt het Nordin om het tweede doelpunt voor HV Beilen te maken.

    De wedstrijd eindigde met een 17-2 op het scorebord. Het publiek keek naar een zeer fraaie wedstrijd van de E1 van HV Beilen. Niet eerder zagen zij de spelers met zoveel passie in het veld staan dit seizoen. Er was geen moment van opgeven ondanks de niet altijd fraaie wijze van spelen van HV Actief.